Brânză de casă "Philadelphia"

Brânză de casă "Philadelphia"
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Brânza cremă moale este un plus deosebit pentru aperitive, clătite și, desigur, pentru sushi. Uneori este imposibil să rezistăm și să nu luăm o lingură sau două de un astfel de tratament în forma sa pură. Popularul brand Philadelphia , gătit pentru prima dată în America din 1872, aparține brânzei de cremă. Oferim această plăcere cremoasă acasă. Desigur, gustul va diferi de originalul costisitor, ca și în ingredientele nu există stabilizatori și alte produse puțin disponibile (și nu foarte utile). Dar unii vor prefera această opțiune mai mult decât un magazin. Deci, pentru gătit 250 g cremă de brânză cremoasă avem nevoie ...

Ingrediente

Chefir
0,5 l
Ouă
1 buc.
Suc de lămâie
1 linguriță
Lapte
1 l
Sare
1 linguriță
Zahăr
1 linguriță

Gătire

  1. 1În laptele pasteurizat cu un procent ridicat de grăsimi, adăugați sare, zahăr, puneți tigaia cu foc și scoateți-o din căldură înainte de fierbere.
  2. 2Se toarnă kefirul la temperatura camerei și se amestecă ușor. Laptele trebuie să curgă.
  3. 3Așezați un coaser pe tigaie și acoperiți-l cu tifon, pliat în 3-4 straturi.
  4. 4Se toarnă laptele curat pe tifon, se amestecă lent, se lasă serul să se scurgă. Puteți lua 10-15 minute. Nu puteți stoarce brânza de vaci!
  5. 5Împingeți oul cu suc de lamaie. Continuați să bateți și adăugați treptat brânza de vaci.
  6. 6Crema omogenă rezultată este trimisă la frigider timp de 12 ore. Gata!
Fanii de brânzeturi italiene sunt sfătuiți să analizeze rețeta mozzarella acasă . Ei bine, punctele mai fine de gătit "Philadelphia" ar trebui să fie scrise într-o carte de bucate și cu prietenii de a împărtăși!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu