Brânză cu carne în cuptor

Brânză cu carne în cuptor
Тип: Felul doi
Timpul: 110 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 8

Aceste pattice minunate rămân luxuriante, chiar și atunci când se răcește! Crusta crocanta, culoare aurie dulce, umplutura suculenta ... Apropo, umplerea acestor piese merita o atentie deosebita. Se pare atât de uimitor, deoarece carnea este tăiată în bucăți mici! Va fi chiar mai gustos dacă adăugați puțină grăsime la carne tocată. Aici este, perfecta umplutura pentru placinte .

Ingrediente

Zahăr
0,5 lingură
Ouă
3 buc.
Ceapă
2 buc.
Slănină
100 g
Oțet
1 lingură
Apă
200 мl
Unt
250 g
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Setați făina într-un castron. Untul rece cu un cuțit mic și se amestecă cu făină cusută.
  2. 2Adăugați 2 ouă, sare, zahăr și apă cu oțet. Se amestecă aluatul omogen fără bulgări, se înfășoară într-o peliculă de alimente și se pune pe frigider timp de 1 oră.
  3. 3Tăiați carnea în bucăți mici, în nici un caz nu folosiți un măcinător de carne: umplutura își poate pierde sucul! Se adaugă ceapa fină tocată, slănină, sare și piper, se amestecă cu carnea.
  4. 4Trageți mici bollock-uri din aluat și rolați-le într-un tort subțire. Puneți o jumătate de lingură. l. umpleți marginile și înfășurați aluatul cu o coadă. Apetitul de apetit se va asemăna cu o găluște mare!
  5. 5Înainte de coacere, ungeți bucățile cu ouă. Coaceți-le într-un cuptor preîncălzit de 200 de grade timp de aproximativ 30 de minute.