Boemia maghiară

Boemia maghiară
Тип: Felul întîi
Timpul: 215 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 6

Bograch este un gulaș , originar din Ungaria. De asemenea, acest fel de mâncare este unul dintre cele mai frecvente în Transcarpatia. Bograch gătit în mod tradițional pe un foc deschis într-o pălărie de bowler, dar acasă se dovedește grozav. Există multe opțiuni pentru gătitul bogracha, dar ingredientul obligatoriu al vasului este paprika. Dă bograchtului un gust delicios și incomparabil. Bogarul maghiar este bogat și bogat, deoarece în el există multă carne. Probabil că de aceea oamenii îl iubesc atât de mult!

Ingrediente

Usturoi
2 căț.
Ouă
1 buc.
Roșie
1 buc.
Morcov
1 buc.
Ardei gras
1 buc.
Slănină
300 g
Ceapă
1 buc.
Chili
1 buc.
Pătrunjel
1 tuffet
Vin roșu
100 мl
Ceapa verde
1 tuffet
Boia de ardei
1 linguriță
Cimbru
0,5 linguriță

Gătire

  1. 1Salo, carne de porc și carne de vită tăiate în cuburi, tăiați coastele de-a lungul oaselor. Cârnații afumați tăiați în bucăți mici.
  2. 2Desfaceți legumele. Împărțiți cartofii în 6-8 părți, în funcție de mărimea tuberculilor. Ardei iute și roșii tăiate în cuburi, inele de morcovi, ceapă usturoi, chili, ceapă verde și patrunjel.
  3. 3Oul se amestecă cu făină, lăsând aproximativ oa treia parte. Formați o minge din aluat, apoi cârnați. Împărțiți-le în bucăți mici, așezați-le pe o placă de fulgi de făină, și de asemenea, pulpăți găluște cu făină.
  4. 4Într-o cratiță cu un fund gros, încălziți uleiul, puneți slănina, așteptați până când este bine prăjită și adăugați ceapa. Când ceapa devine aur, adăugați carnea de porc, carnea de vită și coaste. Se condimentează vasul cu boia de ardei, se amestecă.
  5. 5Se toarnă ingredientele cu apă, astfel încât lichidul să le acopere cu 3 cm. Acoperiți tigaia cu un capac, fierbeți timp de 2,5 ore.
  6. 6Se adaugă morcovi, usturoi, chili, cartofi, cârnați, cimbru și piper negru. Se amestecă ingredientele, se toarnă un alt pahar de apă, se acoperă capacul cu un capac. Simmer încă 30 de minute.
  7. 7Adăugați gălbenușul de ardei, roșiile, patrunjelul și făina de făină, sare. Gatiti timp de alte 5 minute, apoi turnati vinul si scoateti tava din foc. Înainte de servire, lăsați bograch-ul să se infuzeze timp de 15 minute.
Gulașia maghiară este groasă, deci dacă doriți să ușurați, puteți crește cantitatea de lichid la discreția dvs.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu