Bloc de pere cu semințe de mac

Bloc de pere cu semințe de mac
Тип: Alte
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 2

Dacă ați stocat deja gem de kiwi sau menta, vă mulțumim cu încă o dată piesă neobișnuită . Oferim să gătești dulceața aromată, care nu va lăsa pe nimeni indiferentă nu numai din cauza apetitului, ci și datorită unui gust foarte neconvențional. Este vorba despre gem de pe pere cu adăugarea de mac și vanilie. O astfel de preparare aromatică completează perfect clatitele dvs. de marcă sau servește ca o umplutură pentru alta coacere.

Ingrediente

Mac
1 lingură
Vanilie
0,5 buc.
Pară
400 g
Zahăr
100 g
Suc de lămâie
2 lingură

Gătire

  1. 1Pears spălați, tăiați în patru părți, scoateți tulpina și miezul, pielea mai groasă este tăiat mai bine. Tăiați fructele în cuburi.
  2. 2Umpleți fructul cu zahăr și adăugați 1 lingură. l. suc de lamaie. Lăsați perele timp de 2 ore pentru a le permite să pornească sucul.
  3. 3Tăiați o jumătate de lingură de vanilie în două bucăți, adăugați la o tigaie cu pere. Aduceți conținutul la fierbere și, amestecând, gătiți timp de 20 de minute.
  4. 4Din jumătate de pere, amestecați cu un blender, combinați-l cu bucăți întregi, adăugați prajitura de mac cu o tigaie uscată, sucul de lămâie rămas.
  5. 5Din nou aduceți gemul la fierbere și gătiți încă 10 minute, apoi turnați borcane sterilizate, rostogoliți-le.
Poți să strângeți toate perele, atunci veți obține un gem delicios cu o consistență omogenă. Experimentați și deschideți rețete noi cu site-ul "Cu gust" și împărtășiți cele mai interesante cu prietenii dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu