Biscuiți fără ouă

Biscuiți fără ouă
Тип: Deserturi
Timpul: 30 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

Privind lista de ingrediente pentru acest ficat, este greu să ne imaginăm rezultatul, deoarece nu există ouă, pudră de copt sau sifon în compoziție. Cu toate acestea, coacerea se dovedește a fi foarte moale și delicată, topindu-vă în gură. Cookie-ul de scurtă durată este stocat pentru câteva zile. Dar pentru o lungă perioadă de timp o astfel de delicatețe nu se oprește, mai ales dacă are copii copii.

Ingrediente

Amidon
4 lingură
Făină de grâu
3,5 pahar
Zahăr praf
1 pahar
Unt
250 g

Gătire

  1. 1Într-un castron profund, așezați un unt îndulcit, 0,5 coș. pulbere de zahăr, zahăr de vanilie și se toarnă în ulei de floarea-soarelui (ar trebui să fie proaspătă, inodor). Se amestecă totul cu un mixer sau cu un mixer.
  2. 2Continuând să se amestece, se toarnă amidonul și apoi 1 stivă. făină, se amestecă bine.
  3. 3Adăugați încă 1 stivă. făină și amestecați aluatul deja cu o lingură.
  4. 4Se toarnă aluatul pe masă, împrăștiat cu 1 teanc. făină, începeți să o frământați cu mâinile și adăugați restul făinii în proces.
  5. 5Împărțiți aluatul în 3 părți, fiecare rotiți cârnații. Se taie aluatul laminat în inele.
  6. 6Acoperiți foaia de coacere cu hârtie de copt și puneți cookie-urile pe ea. Coaceți timp de 15 minute la o temperatură de 180 de grade.
  7. 7Produsele finite se presara cu restul de zahăr pudră, în timp ce sunt fierbinți.
Biscuiți dulci, ceai parfumat și gem de căpșuni - tot ce aveți nevoie pentru o seară plăcută. Prin urmare, rețeta de coacere trebuie salvată în marcaje!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu