Billet pentru Olivier

Billet pentru Olivier
Тип: Alte
Timpul: 60 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 4

Olivier - cea mai populară salată de sărbători de iarnă. În special, deseori se servește la masa de Anul Nou, este deja o tradiție care a fost dezvoltată de mai multe decenii. Olivele sunt iubite de adulți și copii, dar când este timpul să gătească, hostessul se duce imediat la magazinul de mazare conservată. > și deschideți un borcan de trei litri cu castraveți. Pentru a face procesul de gătit cât mai comod posibil, vrem să împărtășim cu dvs. o rețetă pentru o pregătire foarte abruptă pentru această salată.

Ingrediente

Mazăre
1 pahar
Oțet
1 lingură
Usturoi
2 căț.
Sare
1 lingură
Zahăr
2 lingură
Castraveți
10–12 buc.
Apă
350 мl

Gătire

  1. 1Se fierbe mazărea verde timp de 15-20 de minute. Olivierbillet
  2. 2Puneți apă rece într-o cratiță și înmuiați castraveții în ea timp de 3-4 ore. Apoi curăță-le bine. billetpentruolivier
  3. 3Puneți usturoi și marar pe fundul unui borcan de litru, puneți castraveți împreună cu mazărea într-un borcan. Se toarnă apă clocotită în borcan și se lasă să se rotească timp de 5 minute, apoi se toarnă și se toarnă din nou cu o nouă parte a apei fierbinți timp de încă 5 minute. Olivierbillet
  4. 4Scurgeți apa într-o cratiță profundă, adăugați oțet, sare și piper, sau puteți adăuga condimente pe gust. Lăsați apa să fiarbă. După fierbere, adăugați castraveți și mazare cu lichid și agitați borcanele cu capace.
  5. 5Puneți borcanele pe capace și le înfășurați cu o pătură. Să se răcească spinul. Olivierbillet
Felicitări, acum vă puteți pregăti salata preferată fără nici o dificultate. Împărtășește rețeta pentru această răsucire ușoară cu prietenii tăi!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu