Bile de carne

Bile de carne
Тип: Felul doi
Timpul: 60 minute
Сложность: Complexe
Porțiuni: 4

Se pare că interesul poate fi preparat dintr-o ceapă tradițională și carne tocată , cu excepția căței sau chiftelor? Dar cu reteta de mai jos, veti face o adevarata capodopera culinara din cele mai comune produse! "Cu Gust" va ofera sa faceti ceapa si bile de carne. De asemenea, în compoziția lor sunt patrunjel, ciuperci și un sos de gratar parfumat! Aceasta este o soluție genială pentru cursul principal, care va fi combinat cu orice garnitură.

Ingrediente

Pătrunjel
1 tuffet
Sos de soia
1 linguriță
Bacon
200 g
Ceapă
2 buc.
Zahăr
1 lingură
Ketchup
1 lingură

Gătire

  1. 1Tăiați partea superioară și inferioară a ambelor becuri. După aceea tăiați bulbii la jumătate și împărțiți-le în petale. Cel mai mare rezervat pentru formarea de bile. Reziduurile sunt tăiate în cuburi.
  2. 2Amestecați amestecul cu ceapă tocată, adăugați patrunjel și ciuperci tocate, ketchup, sos de soia, zahăr, pesmet. Se amestecă umplutura.
  3. 3Din umplutura faceti chiftele de acest fel, astfel incat acestea sa fie plasate in petale de ceapa. Puneți aceste bile de carne.
  4. 4Înfășurați blancile pentru bile cu trei felii de slănină. Bacon cu scobitori.
  5. 5Preîncălziți cuptorul la 220 de grade și coaceți ceapa și bilele de carne timp de 40 de minute.
  6. 6Se toarnă vasul cu un sos pentru un grătar și se coace încă 5 minute.
Acest minunat vesela de carne poate fi gătit nu numai în cuptor, ci și în grătar, pentru a vă lua în siguranță o notă pentru următorul picnic. Dacă ți-a plăcut rețeta, împărtăși-o pe pagina ta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu