Bigos din varză proaspătă

Bigos din varză proaspătă
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Bigos sau, așa cum se mai numește, Bigus, este o mâncare tradițională est europeană . Se crede că a fost inventat în Polonia. Dar unele surse puteți găsi informații despre ceea ce le-a adus în această țară din prințul lituanian Vladislav Jagiello, căruia îi plăcea să mănânce bigos în timp ce de vânătoare privalov.Kto Oricare ar fi venit cu acest fel de mâncare, în orice caz, este foarte gustos. Există multe opțiuni pentru pregătirea acestuia. Dar ingredientele sale principale sunt varza si carne . Mâncarea pregătită devine densă, ușor acră și miroase de carne afumată. De obicei, bigo-urile sunt gătite fără roșii, dar este mai bine să le adăugați pentru sourdough. Mmm, delicios!

Ingrediente

Varză
1 кg
Ceapă
2 buc.
Roșie
2 buc.
Morcov
1 buc.
Sare
dor de gust
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Tăiați carnea în cuburi. Cel mai bine este să luați carne de vită, dar puteți avea coaste de porc sau coaste.
  2. 2Se încălzește uleiul de floarea-soarelui într-un cazan sau multivark. Pregătiți carnea pentru roșu. Adaugati ceapa tocata. Scoateți carnea și ceapa timp de aproximativ 8 minute. Tăiați morcovii în benzi. Se adaugă și se fierbe încă 8 minute. Se amestecă piper.
  3. 3Se taie roșiile în cuburi mici. Adăugați la masă și puneți-o la dispoziție timp de 5 minute.
  4. 4Răzuiți varza, sare, amestecați cu mâinile. Dă-i puțin timp să lase sucul să plece. Se adaugă varza la carne cu legumele. Acoperiți și stingeți bigos 50-60 de minute. Din când în când trebuie să vă amestecați.
  5. 5Dacă se dorește, se toarnă patrunjelul tocat.
Cel mai adesea, bigo-urile sunt servite cu pâine prăjită albă sau neagră. Foarte bine acest fel de mâncare merge ca o gustare sub vodcă și alte băuturi alcoolice .

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu