Babaganush din vinete

Babaganush din vinete
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Babaganush este un sos apreciat oriental popular, o pateuță plăcută din vinete copți. Felina este pregătită foarte simplu, dar impresia produce întotdeauna cele mai bune. Babaganush se pregătește în Turcia, Israel, Siria, India, Caucaz și câteva zeci de țări. În funcție de locație, rețeta pentru gustări de gătit se schimbă, de aceea, în unele țări, pasta tahini (susan) este inclusă, în altele nu există. Rețetele pot diferi în prezența iaurtului în compoziție și într-un set de mirodenii, dar un lucru rămâne neschimbat: în Babaganush trebuie să se includă în mod necesar o vinete coapte. Coaceți-le, de asemenea, pot fi în moduri diferite: în cuptor sau pe un foc deschis. Aroma de ceață mărește și mai bine gustul felului de mâncare!

Ingrediente

Vânătă
4 buc.
Boia de ardei
1 pic.
Ulei de măsline
4 lingură
Coreandru
0,5 tuffet
Suc de lămâie
2 lingură
Susan
120–150 g
Usturoi
1–2 căț.
Sare
dor de gust

Gătire

  1. 1Spălați vinete, frământați cu o furculiță, puneți pe o foaie de copt și coaceți timp de 40 de minute la o temperatură de 175 de grade. Pătrunjelul răcoros se scoate din cuptor, se taie și se răcește.
  2. 2Așezați semințele de susan într-un vas de blender și bold în pastă. Se adaugă usturoiul, sucul de lamaie, ardeiul roșu, sarea, uleiul de măsline, se amestecă până se omogenizează.
  3. 3Viermele de carne de vită a fost răzuită cu o furculiță. Dacă semințele sunt mari, îndepărtați-o. Îndepărtați pulpa, amestecați cu dressingul de susan. Corectați gustul, adăugând mai multă sare, piper sau suc de lămâie.
  4. 4Serviți sosul într-un castron adânc, presărați cu ulei de măsline și presărați cu cilantro zdrobit. sosdevinete
Puteți da babaganush diferit. Puteți să o faceți așa cum este descris în rețetă, dar puteți să vă răspândiți imediat pe proaspătă lavash , roll rolls și bucurați-vă de o gustare orientală în această formă . Împărtășiți rețete și o bună dispoziție cu prietenii!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu