Aurul din hering

Aurul din hering
Тип: Gustări
Timpul: 40 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 5

Ah, Odessa ... Orașul mării și marinarii, unde fiecare stradă și curte sunt impregnate cu o culoare specială, de neînțeles. Toți cei care vizitează Odesa cel puțin o dată, luând cu ei o pungă de emoții și experiențe, inclusiv plonjare gurmand Să în atmosfera orașului lângă mare, pregătind masa tradițională de gospodinele Odesa -! hering jupoi ! Și pentru a fi completată senzațiile de gustare, vom lua rețeta dintr-o carte veche de bucătărie. Nu trebuie confundat cu cuvântul „franzol“ în rețetă - este o astfel de rolă-rolă, care este, de asemenea, numit pâine franceză. Prin urmare, va fi corect să înlocuiți franzol cu ​​bagheta sau orice altă coacere neîndulcită.

Ingrediente

Unt
100 g
Lapte
100 мl
Pătrunjel
0,5 tuffet
Hering
1 buc.
Ceapă roșie
0,5 buc.
Baguette
1 buc.

Gătire

  1. 1Se taie heringul, fileul se îmbibă în lapte timp de 30 de minute. forshmakfromherring
  2. 2Îndepărtați fileul filetat, adăugați pâinea sau bagheta îmbibată. forshmakfromherring
  3. 3Se taie pătrunjelul, o jumătate de bec, se adaugă heringul. forshmakfromherring
  4. 4În vechea rețetă, mărul din ingrediente nu este indicat, dar multe amante nu cred că se scot fără mere mereu. Puteți adăuga jumătăți rase de mere verde - aceasta va îmbogăți doar gustul gustării.
  5. 5Adăugați în masa rezultată de moale, aproape început de topire unt, sezon cu piper la gust, se toarnă un pic de oțet pentru piquancy, se amestecă bine. Terminat pentru șmecherie, trimiteți-l la frigider pentru câteva ore. forshmakfromherring
După cum sa dovedit, această prescripție a fost pregătită de mătușa mea Fanya de la Odessa și m-au tratat când am venit să vizităm. Îmi amintesc că a fost foarte gustos. Grenki din bagheta sau pâinea Borodino este ideală pentru servirea acestei gustări. Și foreshmak - aceasta este o completare excelentă pentru coșurile de cocktail și profiteroles. Prietenii vă cer doar o rețetă pentru această gustare grozavă, împărtășiți-le cu ei!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu