Aperitive "Amanita"

Aperitive "Amanita"
Тип: Gustări
Timpul: 20 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 8

Știm cu toții că dacă serviți vasul inițial și estetic, atunci acesta va fi dublu gustos. La urma urmei, mai intai evaluam mancarea prin aspectul ei. Tratează obișnuit acum nimeni nu este surprins. Prin urmare, am decis să vă pregătim o rețetă pentru snack-urile "Amanita" . O farfurie mai originală și mai neobișnuită pe care nu o puteți găsi. Deși zbura agarică, asemănătoare cu care se face această gustare, este inadmisibilă, acest fel de mâncare poate fi mâncat și chiar necesar. Este atât de delicios!

Ingrediente

Maioneză
1 lingură
Cașcaval
100 g
Șuncă
120 g
Rosii cherry
15 buc.
Ouă
3 buc.
Castraveți
2 buc.
Verdeață
dor de gust

Gătire

  1. 1Gatiti oualele, gatiti-le cu un rastel fin. Faceți același lucru cu brânza. Tăiați șunca în cuburi mici.
  2. 2Se amestecă ouă, brânză, șuncă și maioneză într-un castron. Ultimul ingredient poate fi înlocuit cu smântână și muștar.
  3. 3Răstește roșiile de cireș la jumătate. -rings castravetelui.
  4. 4Pe un plat, puneți verdele. Pe partea de sus - felii de castraveți, care va fi baza pentru ciuperci. Din amestecul de ou, formați bilele și le aplatizați pe două laturi. Pune masa pe castravete. Pe partea de sus - jumătăți de roșii de cireșe, pe care se desenează puncte albe din maioneză.
Originalul aperitiv al "Amanitei" este gata. Serviți-l chiar înainte de sosirea oaspeților. Dacă aveți foarte puțin timp, în loc să faceți o umplutură de brânză, șuncă și maioneză, puteți folosi ouăle de prepeliță ca o tulpină de ciuperci.

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu