Aperitiv din șampinioane

Aperitiv din șampinioane
Тип: Gustări
Timpul: 35 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 3

Există produse care se deschid numai împreună cu alte alimente. Sunt coapte, fierte, prăjite sau preparate numai împreună cu cartofi, orez, carne, legume. Ele nu sunt atât de gustoase, parfumate și apetisante în aparență. Dar sunt absolut opuse. Cum ar fi, de exemplu, șampinioanele . E suficient să adăugați puțină condimente și ardei iute, astfel încât o jumătate de kilogram de ciuperci proaspete să se transforme într-o gustare deosebită . În timp ce alții le prăjesc cu cartofi, transformând vasul într-o mizerie cu gust mixt. Deci, ce este necesar pentru asta?

Ingrediente

Chili
1 pic.
Sare
doar de gust
Pătrunjel
1 legătură
Cimbru
1 linguriță
Usturoi
3 căț.
Sos de soia
2 linguri
Otet balsamic
2 linguri
Zahăr
1 linguriță
Piper negru (măcinat)
doar de gust

Gătire

  1. 1Încălziți uleiul în tigaie.
  2. 2Curățați usturoiul. Mărunțiți-l. Masa rezultată este împărțită în 2 părți. Se toarnă o parte în tigaie. Adăugați chili. Așteptați până când usturoiul este ușor prăjit.
  3. 3Spălați ciupercile. Curățați-i. Puneți-i în tigaie.
  4. 4Se toarnă oțetul balsamic și sosul de soia. Presarati zaharul si cimbrul. Se amestecă ușor. Se presara cu piper negru. Adăugați sarea. Se amestecă. Înăbușiți timp de 10 minute, în acest timp amestecați.
  5. 5Presați ciupercile pregătite cu verdeață mărunțită.

Cum vă plac astfel de ciuperci rapide într-o tigaie? Această idee de gătit va lasa mulțumiți pe cei care au puțin timp, și cei care adoră pur și simplu ciupercile. Felul este la fel de gustos, cald și rece. Dacă aplicați pentru o masă festivă , decorați cu un creion de piper picant. Ideea va fi adresată prietenilor tăi. Distribuiți!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu