Aperitiv din conopidă

Aperitiv din conopidă
Тип: Gustări
Timpul: 50 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 0

Conopidă - produs foarte bogat in elemente necesare oganismului și costă puțin de tot in sezonul său. Dar nu toată lumea îi place gustul, mai ales copiii. Dar cu această gustare, totul va merge diferit! Chiar și cei mai pretențioși vor mînca cu gust!

Ingrediente

Parmezan
4 lingură
Ceapă
0,5 buc.
Conopidă
700 g
Ouă
1 buc.
Piper negru (măcinat)
doar de gust
Sare
doar de gust

Gătire

  1. 1Aduceți apa la fierbere, adăugați sare. Îndepărtați inflorescența de varză în el și gătiți timp de 5-10 minute până când devin moi.Se strecoară cu atenție, se usucă cu prosoape de hârtie și se mănâncă cu un blender de bucătărie sau mixer aduceti conopida la bucățele de dimensiunea unui bob de orez. Dar să nu exagerati!
  2. 2Separă 3 cesti de amestec. Tăiați ceapa în cuburi, radeti parmezanul. Amestecati-le. Se adaugă pesmetii mărunțiți, oul, 1 linguriță de sare și piper. Se amestecă până se omogenizează. Acoperiți vasul de copt cu hirtia de pergament, ungeți cu ulei vegetal. Formați cu mâinile umede pirjoale alungite. Puneți-le pe pergament la o distanță de 2-2,5 cm una de cealaltă.
  3. 3Coaceți la 180 de grade aproximativ 20 de minute, apoi răsturnați-le și continuați să gătiți timp de încă 10-15 minute până când se rumenesc. aperitiv din conopidă

Serviți-l fierbinte cu sosul preferat . Bucurați-vă de acest deliciu și povestiți despre această rețetă prietenilor!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu