Apătoare de carne tocată

Apătoare de carne tocată
Тип: Gustări
Timpul: 45 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 8

Dacă în frigider există un pachet cu carne tocată - luați în considerare problema cu cina decisă. Acest produs semifinat ajută foarte mult, permițând rapid, satisfăcător și relativ ieftin să hrănești pe cei dragi. Oferim extinderea gamei de rețete cu carne tocată! aperitiv spectaculos, cu titlul intrigant „Bourgeois într-un sacou matlasat“ destul coboară pentru un plin fierbinte pentru cină în cazul în care a servit cu garnirom.Farsh pentru a recomanda feluri de mâncare pentru a lua carne de vită sau amestecate în vigoare suficient de slănină, care servește ca un „sacou captusit.“ Cu umplutură poate fantasize în condiții de siguranță: ciuperci prajite cu smantana, morcovi în varza coreeană se potrivesc perfect. Avem - sunt măsline picante și brânză tare. Foarte luminoase!

Ingrediente

Cașcaval
50 g
Lapte
150 мl
Măsline
50 g
Ceapă
1 buc.
Bacon
150 g
Sare
dor de gust
Franzelă
100 g

Gătire

  1. 1Pregătiți umplutura. Ceapa fină tocată, salată cu ulei vegetal, rece. Adăugați brânza cubată și măslinele sfărâmate.
  2. 2Felii de pâine se înmoaie în lapte, se toarna, se amestecă cu forța de masă. Sare, piperul de masă, puteți adăuga, de asemenea, condimente preferate la gust și se amestecă bine.
  3. 3Împărțiți masa de forță în 8 bile. Fiecare minge apăsați pentru a face un tort. În centrul de prăjituri plat se afla pe lingura de umplere și formează zrazy.
  4. 4Înfășurați bilele de carne cu o placă de șuncă. Fixați marginile cu o scobitoare. Puneți produsele într-o formă ignifugă, apoi trimiteți-le la cuptor timp de 30 de minute la o temperatură de 200 de grade. Îndepărtați scobitorii înainte de a le servi.
Pentru a face mai ușor de a forma zrazy, umeziti-va mainile in apa: carne tocata nu va ramane, "burgheza" "Va uita la toate 100. Acum ai ceva de surprins pe oaspeți la următoarea petrecere sau să-i mulțumești familiei cu o trăire originală. Această rețetă este cu siguranță merită partajată!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu