Achma cu brânză

Achma cu brânză
Тип: Felul doi
Timpul: 120 minute
Сложность: Simple
Porțiuni: 6

În cazul în care o mulțime de brânză de copt, aluat moale si parfum magic, cel mai probabil este un fel de mâncare gătită în conformitate cu rețeta bucătăriei georgiene. De exemplu, khachapuri în Tbilisi se potrivesc perfect cu descrierea de mai sus Achma. - placinta cu branza georgiană cu un aluat moale și o umplutură delicată, unul dintre tipurile de khachapuri. Aceasta diferă prin aceea că aluatul înainte de coacere se fierbe un pic, a pus straturi și revopsire cu unt topit. Sugestii să urmeze rețeta originală și utilizată pentru umplerea unei cantități egale de brânză și suluguni brânză.

Ingrediente

Unt
500 g
Cașcaval
500 g
Apă
1 pahar
Ouă
5 buc.
Sare
1 pic.

Gătire

  1. 1Ouăle bate, adăugați apă, puțină sare. Adăugați cantități mici de făină cernută, frământați aluatul. Înfășurați-l într-un film și trimiteți-l la frigider timp de 20 de minute.
  2. 2Pregătiți trei rezervoare: una cu apă fiartă, un foc lent, al doilea umplut cu apă rece și, în al treilea rând, un ciocănit.
  3. 3Se toarna brânza pe grătar, se topește untul.
  4. 4Din aluat, formați 9 bile, două dintre acestea ar trebui să fie puțin mai mari decât celelalte: pentru baza plăcii și stratul superior. Rolați toate bilele în straturi subțiri.
  5. 5În vasul de copt, puneți primul strat de aluat, ungeți cu unt. Nu trebuie să gătiți.
  6. 6Luați următoarea foaie de aluat și lăsați-o în apă clocotită timp de 15 secunde. Puneți-o într-un șuviu, apoi înmuiați în apă rece și lăsați apa să se scurgă. Așezați foaia de aluat în matriță. Rulează un strat asemănător unui val cu ulei. Deci, faceți cu fiecare bucată de test. cumsăgătițiacmu
  7. 7Puneți jumătate de brânză pe al treilea și al șaptelea strat al aluatului. Ultimul strat, ca și primul, nu trebuie să fie preparat.
  8. 8Înainte de coacere tăiați acmu în bucăți. Coaceți timp de 60 de minute la o temperatură de 160 grade. cumsăgătițiacmu
Parfumați brânză achma - un fel de mâncare pe care doriți să îl gătiți din nou și din nou, deci nu uitați să salvați rețeta și să o împărtășiți prietenilor dvs.!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu