Acasă brânză Adyghe

Acasă brânză Adyghe
Тип: Gustări
Timpul: 60 minute
Сложность: Medii
Porțiuni: 4

Pentru iubitorii de brânzeturi moi și moi ... Bucătăria soarelui Adygea ne-a oferit o rețetă brânză , care a devenit o marcă industrială în 1980. De atunci, acest produs poate fi găsit pe rafturile mai multor magazine din diferite părți ale lumii, deși au fost făcute din cele mai vechi timpuri. Anual în locul de naștere al brânzei din capitala Republicii Adygea, Maikop, există un concurs de festival de brânză Adyghe , unde puteți gusta această plăcere cremoasă produsă în diferite ferme. Aș vrea să merg acolo! "Cu Gust" va împărtăși secretul cum să gătești brânza Adyghe chiar în bucătăria ta. Nu aveți nevoie de mult: un termometru de bucătărie și un set de trei ingrediente. Acasă Brânza Adyghe este mult mai delicioasă decât cea achiziționată și mult mai economică.

Ingrediente

Sare
1 linguriță
Lapte
4 l
Zer
1,2 l

Gătire

  1. 1Serul trebuie să fie suficient de acid, să stea timp de 2-3 zile, iar laptele să fie de casă, sărac și proaspăt. Sarea nu are nici un caracter.
  2. 2Se toarnă laptele și zerul în diferite vase. Lapte cald la 85 de grade, iar serul la 72.
  3. 3Se toarnă 1 litru de zer în lapte, amestecând ușor. Când masa devine cojită, se toarnă zerul rămas. Scoateți tigaia din căldură și lăsați brânza să stea timp de 20-25 minute.
  4. 4Puneți gonflabilul pliat de mai multe ori cu tifon și toarnă în el coaja de masă, sare, folosind 0,5 lingurițe. sare. Lăsați-l timp de 20 de minute.
  5. 5Întoarceți brânza și sareați sarea rămasă, lăsați-o să se răcească complet.
  6. 6Trimiteți brânza la frigider timp de 6-8 ore. Gata!
Pentru a avea o masă brânză moale delicioasă pe masă, nu este necesar să o cumpărați în magazin, în special pe site-ul nostru veți găsi o mulțime de rețete de brânză și chiar un mod de gătit cremă mascarpone . Spune-le prietenilor tăi despre asta!

Postul încă nu a făcut observații. Fii primul care lasă un comentariu!

Lasă un comentariu